АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Байден і фон дер Ляєн обговорили притягнення Росії до відповідальності

Читать на русском
Байден і фон дер Ляєн обговорили притягнення Росії до відповідальності
Байден і фон дер Ляєн обговорили притягнення Росії до відповідальності

Президент США Джо Байден привітав президентку Європейської комісії Урсулу фон дер Ляєн із переобранням на посаду. Також американець обговорив з нею підтримку України та притягнення РФ до відповідальності за агресію.

Про це повідомили у Білому домі. Зазначається, що президент Сполучених Штатів провів розмову із президенткою Європейської комісії, щоб привітати її з переобранням на посаді.

Співрозмовники підтвердили відданість міцним відносинам між США та ЄС та "спільному вирішенню найбільших світових проблем".

"Також обговорили підтримку України та спроби притягти Росію до відповідальності за її агресію", – сказано у повідомленні Білого дому.

Європейський парламент переобрав Урсулу фон дер Ляєн на пост президентки Європейської комісії 18 липня. Її кандидатуру підтримав 401 із 720 депутатів.

Після переобрання Урсула фон дер Ляєн закликала країни Європи до створення "справжнього оборонного союзу" на тлі війни Росії проти України. Вона висловила переконання, що Росія робить ставку на те, що "Європа і Захід стануть мʼякими, і дехто в Європі підіграє їй".


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРосіяРоссияУрсула фон дер ЛяйенСШАДжо БайденБайден ДжоБайден

Дата і час 21 липня 2024 г., 08:47     Переглядів Переглядів: 1596
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.352657