АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Єрмак розповів, що Зеленському сказав Трамп

Читать на русскомRead in English
Єрмак розповів, що Зеленському сказав Трамп
Єрмак розповів, що Зеленському сказав Трамп

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак висловив свою думку щодо можливого впливу на Україну перемоги Дональда Трампа на президентських виборах у США . Глава Офісу президента підкреслив, що це не становить загрози для продовження підтримки України.

Про це він сказав в інтерв’ю.

За його словами, телефонна розмова між Дональдом Трампом та Володимиром Зеленським підтвердила "хороші відносини" та повагу американського мільярдера до України та її влади. Єрмак також повідомив, що під час розмови Трамп проявив живий інтерес і уважно вислухав інформацію про ситуацію в Україні.

Єрмак підтвердив, що Трамп дійсно сказав Зеленському не звертати увагу на чутки про його нібито готовність поступитися Путіну на шкоду інтересам України для швидкого завершення бойових дій.

"Так, він це сказав. Що не треба звертати увагу на "фейкньюз", які з’являються про це. Що він чітко розуміє, що це за війна, і що Америка підтримувала і буде підтримувати Україну. І це дуже важливо", – сказав керівник ОП.

На зауваження щодо проросійської риторики кандидата Трампа на посаду віцепрезидента Джея Ді Венса Єрмак зазначив, що необхідно працювати над зміною цієї позиції. Він також зауважив, що останнім часом навіть риторика Джея Ді Венса почала змінюватися.

Єрмак додав, що не вірить у можливість появи президента США, який не розумів би загрози з боку Росії і був би проти підтримки України.

"Між США і Україною вже відбулися історичні зміни. Ми стали партнерами, дійсно, в нас дуже потужні союзницькі відносини. І я не вірю в те, що будь-який наступний президент Сполучених Штатів буде налаштований інакше", – сказав Єрмак.

На питання щодо можливості візиту Трампа в Україну під час виборчої кампанії Єрмак зазначив, що Трамп "має запрошення", але не впевнений, чи він ним скористається, і додав, що організувати такий візит було б складно. Водночас, на думку керівника ОП, більш ймовірно, що кандидат, який переможе на виборах – Трамп чи інший, – відвідає Україну ще до інавгурації.


Теги: УкраїнаУкраинаСШАЗеленскийТрамп ДональдДональд ТрампТрампЕрмак АндрейЕрмак

Дата і час 09 серпня 2024 г., 07:41     Переглядів Переглядів: 1919
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.840878