АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Зеленський: Російські окупанти цілеспрямовано зруйнували готель у Краматорську

Читать на русском
Зеленський: Російські окупанти цілеспрямовано зруйнували готель у Краматорську
Зеленський: Російські окупанти цілеспрямовано зруйнували готель у Краматорську

Атакований «Іскандером» готель у Краматорську, де перебували іноземні журналісти, був зруйнований російськими військовими свідомо та цілеспрямовано.

Про це Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні.

«Увесь день сьогодні в Краматорську тривав розбір завалів після удару російської ракети. Постраждали, зокрема, журналісти – знімальна група агенції «Ройтерз». Громадяни України, Америки та Британії. Звичайний міський готель був зруйнований російським «Іскандером». Абсолютно цілеспрямовано, продумано. Від цього удару сім людей постраждали, одна людина загинула», - сказав він.

Президент висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

«І це щоденний російський терор, який продовжується, бо в Росії є можливість продовжувати. Сьогодні ж – російські удари по нашій Сумщині – КАБами, по Харківщині, по Херсонщині, по Донеччині. І за все це світ має не зупинятись у тиску на державу-терориста. За ракетні удари, за КАБи, за штурми. Загалом за всю цю війну. Росія повинна бути змушена шукати миру», - наголосив Зеленський.

Він подякував усім партнерам, які «дійсно допомагають, усім лідерам, які працюють разом із нами заради більш надійного нашого захисту, більш надійних наших позицій».

«Але час означає втрати. І чим довше ми змушені очікувати, тим більше шкоди встигне завдати Росія. І всі наші розмови з лідерами, усі перемовини – саме про це. Про швидкість і силу спільних рішень. Про виконання наших домовленостей. Жодного дня світ не має забувати, що разом ми сильніші, ніж будь-який терорист. Але для цього потрібно робити дійсно все, щоб терорист програв», - підкреслив глава держави.


Теги: ПогибшиежурналістжурналістиЖурналистыЖурналистКраматорскНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗеленский

Дата і час 25 серпня 2024 г., 22:02     Переглядів Переглядів: 1599
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.59593