АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

У ЗСУ розповіли, скільки РФ потрібно бійців для контрнаступу

Читать на русском
У ЗСУ розповіли, скільки РФ потрібно бійців для контрнаступу
У ЗСУ розповіли, скільки РФ потрібно бійців для контрнаступу

На думку голови Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, противник сильно залежить від транспортних зв’язків, тому йому дуже важко перевести свої підрозділи на інші напрямки. У Москві вважали, що прикордонні регіони знаходяться в безпеці.

Операція ЗСУ в Курській області триває вже майже три тижні, і росіяни практично не реагують на просування Сил оборони, хоча й продовжують перекидати війська. Деталями поділився голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі "24 каналу".

За його словами, наразі у противника немає можливості перекинути значну кількість військ у Курську область, оскільки для цього потрібно змінити всю логістику з інших частин фронту — з Запорізької, Донецької та Харківської областей. Це величезний обсяг роботи.

Крім того, як зазначив голова Ради резервістів Сухопутних військ, ЗС РФ сильно залежать від транспортних зв’язків, адже в Москві вважали, що прикордонні регіони ніколи не піддадуться атакам, тому й логістику там не потрібно було вибудовувати.

"Росія починає переміщати війська з Криму, частину вже забрали з поля бою, хоча ця кількість незначна. Проте, все-таки кілька тисяч, можливо, навіть десятки тисяч солдатів Росія була змушена зняти для посилення своїх сил на Курщині", — заявив Іван Тимочко.

Також відомо, що для перебазування кількох тисяч бійців потрібна величезна кількість транспорту та залізничних шляхів. У росіян з цим виникають певні проблеми.

Необхідно організувати харчування, розмістити бійців, а також забезпечити порядок, щоб не виникало хаосу. Проте той контингент, який опинився в оперативному оточенні біля річки Сейм, командування ЗС РФ не може забезпечити належними засобами для оборони.

"Видання The New York Times повідомило, що росіянам потрібно щонайменше 50 тисяч бійців, я про це вже говорив раніше, але все-таки їм доведеться перекинути ще більше, щоб мати можливість підготувати контрнаступ", — підсумував Іван Тимочко.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на Українубоевые действияфронтВойнаВійнаКонтрнаступлениеоккупантыокупантиЗСУВСУ

Дата і час 25 серпня 2024 г., 23:25     Переглядів Переглядів: 2022
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.797655