АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Агенти «АТЕШ» провели серію диверсій на залізничній гілці окупантів на півдні України

Читать на русском
Агенти «АТЕШ» провели серію диверсій на залізничній гілці окупантів на півдні України
Агенти «АТЕШ» провели серію диверсій на залізничній гілці окупантів на півдні України

Російські загарбники проклали на окупованій частині півдня України нову залізничну лінію, яка, за їхніми планами, має стати альтернативою Кримському мосту. На цій ключовій артерії, що відіграє важливу роль для російської військової логістики, українські партизани провели серію диверсій.

Вони підпалили кілька релейних шаф, що спричинило збій у роботі сигналізації та систем управління, а також спровокувало затримку руху поїздів із військовими вантажами. Подробиці розкрили учасники підпільного руху українців та кримських татар "АТЕШ".

 eiddihqiqtkant

"АТЕШ" здійснив серію диверсій на новій залізничній гілці окупантів на півдні України. Наші агенти виконали диверсії на залізничній лінії, що є ключовим логістичним маршрутом для Збройних сил Росії. Ця гілка з’єднує Ростов-на-Дону з Маріуполем через Бердянськ", – зауважили в повідомленні.

Швидке будівництво альтернативи Кримському мосту окупанти здійснюють, розуміючи, що рано чи пізно (а за оцінками "АТЕШ", "зовсім скоро") ця незаконна споруда, що з’єднала окупований півострів з Краснодарським краєм РФ, буде знищена Силами оборони України. І тоді нова залізнична гілка стане для окупантів найефективнішим способом перевезення військової техніки та боєприпасів на південний фронт материкової частини України.

"Підпали релейних шаф викликають збої у роботі сигналізації та систем управління, що призводить до затримок, зупинок або сповільнення руху поїздів з військовими вантажами. Ми цілеспрямовано продовжуємо завдавати удари по логістиці окупаційних військ і всіма силами порушуємо їхні плани. Приєднуйся до нас, щоб продовжувати боротьбу за світлі ідеї разом: @ruslan_atesh_ua", – додали в "АТЕШ".


Теги: Крымский мостДиверсияокупаціяОккупацияЖелезная дорогаЗалізницяАтешрух Атеш

Дата і час 28 серпня 2024 г., 14:12     Переглядів Переглядів: 1956
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.748664