АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Дівчина Дурова, яку запідозрили в роботі на Моссад, підігріла чутки одним фото

Читать на русском
Дівчина Дурова, яку запідозрили в роботі на Моссад, підігріла чутки одним фото
Дівчина Дурова, яку запідозрили в роботі на Моссад, підігріла чутки одним фото

Юлія Вавилова виклала в соціальній мережі світлину, зроблену в азербайджанському Центрі кібербезпеки, створеному за підтримки Ізраїлю.

Юлія Вавилова, яка супроводжувала Павла Дурова до Франції і була поруч під час затримання засновника Telegram у паризькому аеропорту Ле Бурже, могла "злити" його геолокацію, що сприяло його затриманню, припустив таблоїд Daily Mail.

Про 24-річну білявку, яка проживає в Дубаї та, за припущеннями, є дівчиною Дурова, супроводжуючи його у турне колишніми радянськими республіками, зокрема Казахстаном, Киргизією та Азербайджаном, немає жодної інформації з моменту його затримання у Франції. Згідно з одними даними, її допитали, і вона залишилася в Парижі як свідок, за іншими — вона відразу полетіла з Парижа, щойно її відпустили.

Згідно з інформацією видання, деякі спостерігачі вважають, що саме її публікації в Instagram з геолокацією могли попередити французьку владу про його пересування і дозволити їм чекати, коли він приземлиться.

Це змусило прихильників теорії змови припустити, що Вавилова — агентка Моссаду, яка виконує місію із заманювання його до рук західних спецслужб. Проте жодних офіційних підтверджень цієї інформації не було. Що стосується Вавилової, то дівчина зберігає мовчання. Проте у своїй історії в Instagram вона опублікувала фотографії з азербайджанського Центру кібербезпеки.

Моссад Дуров Дівчина qhiqqhiqrzidzrant

Цей центр був створений азербайджанським конгломератом PASHA Holding спільно з одним з найпрестижніших ізраїльських технологічних вузів — інститутом "Техніон" і розпочав свою діяльність 28 березня 2023 року, протягом трьох років планується навчання понад 1 000 осіб, включаючи 15 висококваліфікованих інструкторів.


Теги: Вавилова ЮлияІзраїльИзраильСлухиМОССАДДуров ПавелДуров

Дата і час 30 серпня 2024 г., 00:02     Переглядів Переглядів: 2526
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.193892