АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Reuters: Гарріс закликала Трампа вести дебати з постійно увімкненими мікрофонами

Читать на русском
Reuters: Гарріс закликала Трампа вести дебати з постійно увімкненими мікрофонами
Reuters: Гарріс закликала Трампа вести дебати з постійно увімкненими мікрофонами

Віцепрезидентка США Камала Гарріс закликала колишнього президента Дональда Трампа провести дебати з постійно увімкненими мікрофонами. Йдеться про дебати, які відбудуться 10 вересня на каналі ABC.

Про це повідомляє Reuters.

Кандидатка у президенти США від демократів висловила думку, що Трамп підпорядковується своїм радникам, які не дозволяють йому вести дебати з постійно увімкненим мікрофоном. Отже, якщо його власна команда не впевнена в ньому, то, напевно, й американський народ не може бути впевненим.

"Ми балотуємось на пост президента США. Давайте проведемо дебати відкрито – з увімкнутими мікрофонами увесь час", – написала Гарріс у соцмережі Х, звертаючись до кандидата від республіканців.

Згідно з заявою Трампа, він хотів би, щоб його мікрофон залишався включеним. За словами республіканця, йому не сподобалося, що під час останніх дебатів у червні з тодішнім кандидатом Джо Байденом його мікрофон було вимкнено.

Reuters зазначає, що увімкнені мікрофони протягом усіх дебатів можуть як допомогти, так і зашкодити політичним кандидатам, вловлюючи необдумані коментарі, які іноді не призначались для публіки. Водночас вимкнені мікрофони не дозволяють учасникам дебатів переривати своїх опонентів.

Агентство також додало, що майбутні дебати стануть першим зіткненням Гарріс і Трампа з того часу, як чинний президент США Джо Байден вибув із виборчих перегонів через невдалий виступ на дебатах на CNN.

Також Reuters повідомило, що кандидат у віцепрезиденти від Демократичної партії Тім Волц та його опонент від Республіканської партії Джей Ді Венс домовилися про проведення дебатів 1 жовтня на каналі CBS News.


Теги: Трамп ДональдТрампДональд ТрампСШАДебатыдебатиВыборы в СШАВибори в СШАХаррис КамалаКамала Харрис

Дата і час 01 вересня 2024 г., 09:00     Переглядів Переглядів: 1700
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.112781