АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

В РФ розмріялись про вихід на польський кордон: "Переговорів бути не може"

Читать на русском
В РФ розмріялись про вихід на польський кордон: "Переговорів бути не може"
В РФ розмріялись про вихід на польський кордон: "Переговорів бути не може"

Російська пропаганда оголосила нову мету "СВО". Прокремлівський письменник Микола Старіков висловив мрії про "вихід на російсько-польський кордон", але при цьому визнав, що нинішня лінія фронту може "влаштувати" Москву.

За його словами, "переговорів бути не може" і нібито росіяни прагнуть, щоб Україна "була трансформована в щось інше". Цю заяву Старіков озвучив в ефірі кремлівського телеканалу НТВ.

Окрім того, ведучий поставив запитання: "Як має виглядати наша перемога? Де ми повинні зупинитися чи не зупинятися?". eiqrtikhiqexant

"Я, напевно, належу до більшості тих, хто вважає, що наша перемога – це, по суті, вихід на російсько-польський кордон. Далі – політичне врегулювання, про яке складно говорити сьогодні. Але, звичайно, теперішня конфігурація фронту нас влаштовує", – заявив Старіков.

При цьому "експерт" наголосив, що "переговорів бути не може", про що РФ нібито "завжди говорила". Він вважає, що ситуація на фронті нібито "нормалізується", незважаючи на вторгнення ЗСУ до Курської області.

"На цей момент, мені здається, ситуація приходить до норми. Це хороша дипломатична позиція – ми дійсно відкриті до переговорів, але деякі можуть сприймати це за чисту монету, вважаючи, що переговори почнуться завтра, а ситуація залишиться такою ж, як сьогодні. Але нині, мені здається, ситуація прийшла, так би мовити, до умовної норми, норми для ведення бойових дій", – зазначив Старіков.

Він також висловив думку, що Україна наступом на Курськ нібито намагається перешкодити Москві у виконанні "завдання". Пропагандист вирішив порівняти "фронт ЗСУ" зі "стиглим кавуном", який нібито "може почати розколюватися".

"Атака в Курській області – це, безперечно, бажання змінити наші плани, перекинути війська, примусити до змін. Військово-політичне керівництво Росії на це не реагує, і ми бачимо, що фронт ЗСУ починає все більше тріщати. Він нагадує, знаєте, стиглий кавун. Потрібно ще трохи зусиль, і тоді він може почати розколюватися", – розмріявся російський "письменник".

Старіков також висловив свій прогноз, згідно з яким "слідом за розколом фронту" відбувається "розкол внутрішнього становища в країні".

"Починається якесь бродіння, починають шукати винних, хтось починає більше думати про майбутнє, але вже не в межах тієї картини майбутнього, яку він собі уявляв, а про таке, яке йому не до вподоби. І, таким чином, починаються зміни, які для нас є бажаними. Ми хочемо, щоб Україна у її нинішньому вигляді була трансформована в щось інше", – поділився своїми думками пропагандист.


Теги: Стариков НиколайВойнаВійнаПереговорыПереговориросійська пропагандароссийская пропагандаРоссияРосія

Дата і час 01 вересня 2024 г., 13:49     Переглядів Переглядів: 2070
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.107662