АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

На деяких ділянках Харківського напрямку війська РФ збільшують мінування територій

Читать на русском
На деяких ділянках Харківського напрямку війська РФ збільшують мінування територій
На деяких ділянках Харківського напрямку війська РФ збільшують мінування територій

На Харківському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів, а війська РФ проводять інженерні роботи та мінують окремі ділянки території.

Про це в телеграмі повідомляє пресслужба ОТУ «Харків».

«На Харківському напрямку оперативна ситуація суттєвих змін не зазнала. Сили оборони продовжують стримувати російських окупантів, які намагаються просуватися вперед. Противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, здійснює обстріли населених пунктів з території РФ та нарощує щільність мінно-вибухових загороджень на окремих ділянках території», – йдеться в повідомленні.

У районі населеного пункту Глибоке було зафіксовано прибуття інженерного підрозділу на передові позиції 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії. Також було відмічено дистанційне мінування доріг з боку противника.

Крім того, поблизу Лукʼянців ворог зосередив зусилля на недопущенні втрати займаних позицій. Він проводить інженерні роботи на своїх позиціях та налагоджує систему звʼязку. На передових позиціях 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу відзначаються випадки відмов особового складу противника виконувати поставлені завдання.

У Вовчанську противник продовжує штурмові дії в районі багатоповерхової забудови. Веде повітряну розвідку та налагоджує систему зв’язку. Він здійснив внутрішню ротацію особового складу 82-го мотострілецького полку 69-ї мотострілецької дивізії 6-ї армії і поповнив боєкомплект.

В районі населеного пункту Тихе противник проводив повітряну розвідку місцевості за допомогою БпЛА.

Як зазначається, протягом минулої доби відбулося п’ять бойових зіткнень. Російські окупанти також здійснили два ракетних удари, п’ять авіаційних ударів з використанням семи КАБів, а також завдали 21 удару дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстрілювали 388 разів. Від початку цієї доби триває бойове зіткнення у районі Вовчанська.

За інформацією пресслужби, Сили оборони України за минулу добу знищили 63 окупанта (безповоротні – 21, санітарні – 42), а також 68 одиниць озброєння та військової техніки ворога і 49 укриттів.


Теги: мінуванняминированиеНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуЗС РФВС РФбоевые действияфронтЗСУВСУ

Дата і час 03 вересня 2024 г., 11:49     Переглядів Переглядів: 1921
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.070001