АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Україна приховує втрати під час війни, – Трамп

Читать на русском
Україна приховує втрати під час війни, – Трамп
Україна приховує втрати під час війни, – Трамп

За словами кандидата в президенти США Дональда Трампа, українська влада приховує дані про кількість загиблих під час війни.

«Ця війна не мала статися. Але вона сталася. І зараз погодити умови стало важче, ніж на початку. Мільйони людей втратили життя, і це число зростатиме. Кількість жертв перевищить будь-які уявлення. Якщо поглянути на руйнування будівель по всій Україні, їхня кількість виявиться ще більшою. Вони брешуть, коли називають поточні цифри, намагаючись представити їх меншими. Зруйнували будівлю завдовжки два квартали – це досить великі будівлі. І стверджують, що одна людина отримала легкі поранення. Ні, було вбито багато людей. У цих будівлях були люди, і вони не мали шансів. Як тільки вони починають руйнуватися, шансів немає», – заявив Трамп у підкасті Lex Fridman.

Кандидат у президенти знову наголосив, що якщо його оберуть, він обов’язково домовиться про припинення війни в Україні. Він також зазначив, що за його президентства війни б не сталося.

«Я маю дуже точний план, як зупинити конфлікт між Україною та Росією. У мене є певна ідея, можливо, не план, але ідея щодо Китаю... Однак я не можу розкрити ці плани, бо якщо я це зроблю, вони перестануть бути ефективними. Частина цього полягає в несподіванці, так?», – додав він.


Теги: УкраїнаУкраинаНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаСШАТрамп ДональдТрампДональд Трамп

Дата і час 04 вересня 2024 г., 11:53     Переглядів Переглядів: 2086
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.076845