АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

На ВВС вийшов серіал про Зеленського

Читать на русском
На ВВС вийшов серіал про Зеленського
На ВВС вийшов серіал про Зеленського

У Великій Британії презентували серіал про президента України Володимира Зеленського та першу леді Олену Зеленську.

Британський суспільний мовник BBC представив документальний серіал "Історія Зеленського" (The Zelensky Story), назва якого говорить сама за себе. Серіал розкриває шлях президента України Володимира Зеленського від молодого актора та артиста до одного з найвідоміших лідерів у світі, країна якого веде війну з російським диктатором Володимиром Путіним. Вийшло три епізоди, які доступні лише на території Великої Британії на BBC iPlayer та BBC Two.

Режисер Майкл Волдман знімав матеріал для серіалу під час кількох поїздок до України. Він отримав рідкісний доступ, щоб провести інтерв’ю з президентом України Володимиром Зеленським та першою леді Оленою Зеленською.

Окрім інтерв’ю з родиною та їхнім найближчим оточенням, серіал містить нові розповіді світових лідерів, зокрема Бориса Джонсона, Ненсі Пелосі, колишнього міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса та радника президента України Михайла Подоляка. Вони діляться своїм досвідом та стосунками із Зеленським і Путіним напередодні повномасштабного військового вторгнення.

У першій серії йдеться про набуття популярності Зеленським в Україні та його життя до президентства. Другий епізод розкриває його перехід у політику та початок повномасштабної війни. У фінальному, третьому, епізоді глядачі спостерігають за тим, як Зеленський керує країною під час війни.

"Зеленський зараз, напевно, є найзначнішою фігурою на світовій арені. Він перебуває в епіцентрі найважливішого політичного та військового конфлікту 21 століття – війни, яка, безумовно, торкнеться кожного з нас. Крім того, його особиста історія просто неймовірна. Хто може бути більш цікавим для знайомства?" - прокоментував вибір героя та роботу над серіалом режисер Майкл Волдман.

Серіал доступний для перегляду на території Великої Британії qhiddrituiqeeant

Серіал доступний для перегляду на території Великої Британії

Рецензії на серіал залишили в редакції кілька відомих медіа. Наприклад, британське видання The Guardian пригадало  серіал та фільм "Слуга народу", в якому Зеленський виконав головну роль, і провело паралель з реальністю.

"Це така дивовижна історія, що ви не наважитеся її вигадати. З 2015 по 2019 рік Володимир Зеленський, популярний комедійний кіно- та телеактор, знімався у "Слузі народу" - політичній сатирі про простого чоловіка, який раптово стає президентом України. Він поступово доводить, що є непідкупним лідером, якого потребує країна. У 2019 році Зеленський став президентом у реальному житті. Лише через три роки після цього він став президентом під час війни, коли Володимир Путін зробив те, що давно прагнув - вдерся в країну".

Цитати Зеленського з серіалу

  • Один із найкращих, як на мене, моментів у моєму житті, коли я зустрів свою дружину. Я просто подивився на неї і, мені здається, що я просто закохався. Я бачив її в школі.
  • Путін, я думаю, що він не один, я думаю, що у світі є такі ж хлопці, але не у всіх є такий, знаєте, шанс для себе. Відкрити весь їхній, знаєте, негатив чи всі свої злі сни. У тому й проблема, що Захід раніше його не визнав і не зупинив.
  • Це найважчі, найбільші труднощі в моєму житті. Тому що коли я ухвалюю такі рішення, мені завжди важко. У мене багато питань до себе. І є деякі питання, на які я досі не отримав відповіді. Усі ці питання про життя. Я це бачив – пам’ятаю цих людей, їх багато. Я бачив багато батьків, багатьом з них вручав ордени, золоті зірки за героїчну смерть дітей, чоловіків і дружин. І це великий, великий виклик для мене. Думаю, найбільший (про ухвалення рішень, які можуть призвести до смерті українців. - Ред.).

Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМайкл ВолдманВеликобританіяВеликобританиясеріалисериалЗеленская ЕленаЗеленский

Дата і час 06 вересня 2024 г., 18:37     Переглядів Переглядів: 1968
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.049334