АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 24°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 20°C
Ужгород: 21°C
Луцьк: 20°C
Рівне: 21°C

Apple презентує нову модель IPhone

Читать на русском
Apple презентує нову модель IPhone
Apple презентує нову модель IPhone

У понеділок, 9 вересня, американська корпорація Apple проведе одну з найочікуваніших презентацій у світі сучасних технологій. О 20:00 за київським часом техногігант представить нову лінійку iPhone.

Також очікуються інші новинки, як смартгодинник Apple Watch 10 та кілька версій бездротових навушників AirPods. OBOZ.UA дізнався, які нововведення з’являться в iPhone 16 і скільки грошей слід підготувати для покупки нового гаджета.

Головний виконавчий директор Apple Тім Кук проведе захід під гаслом "It’s Glowtime", а основна увага цього року буде приділена підтримці можливостей штучного інтелекту. Крім того, розробники, вірогідно, похваляться вдосконаленими камерами, підвищеною автономністю та новим потужним процесором смартфона.

Презентацію iPhone 16 можна буде подивитися у додатку або на офіційній сторінці Apple Event. Також Apple обіцяє вести пряму трансляцію на YouTube.

Деякі секрети майбутніх новинок компанія Apple відкрила на всесвітній конференції для розробників WWDC на початку червня 2024 року. Тоді техногігант анонсував платформу штучного інтелекту Apple Intelligence, яка стане головною особливістю операційних систем iOS 18, iPadOS 18 та macOS Sequoia.

Згідно з інформацією інсайдерів, нова лінійка iPhone 16 зовні не буде суттєво відрізнятися від минулорічних "яблучних" новинок. Головною особливістю версій Pro та Pro Max стане додаткова кнопка на титановій рамці смартфона, яка відповідатиме за фото- та відеоможливості гаджета. Також старші версії iPhone повинні стати більшими – Pro збільшиться з 6,1 до 6,3 дюйма, а Pro Max – з 6,7 до 6,9 дюйма. Що стосується "начинки", то Apple, ймовірно, встановила в Pro-версії новий процесор, однак обсяг оперативної пам’яті, за інформацією інсайдерів, залишиться на торішньому рівні – 8 Гб.

Apple презентує iPhone 16: де і коли дивитися презентацію eiqrqiriqxkant

Молодші версії – iPhone 16 та iPhone 16 Plus - зазнають змін у зовнішньому вигляді блоку камер. Очікується, що два об’єктиви тепер будуть розміщені не по діагоналі, а вертикально. Незважаючи на те, що Apple часто використовує торішні процесори в молодших версіях iPhone, цього року, ймовірно, всі моделі отримають чіп A18, щоб підтримувати штучний інтелект.

Apple презентує iPhone 16: де і коли дивитися презентацію

Водночас, оглядачі закинули Apple недосконалість у виборі екранів для молодших версій iPhone. Згідно з джерелами, iPhone 16 і iPhone 16 Plus, як і раніше, буде оснащено екранами з частотою 60 Гц, тоді як навіть бюджетні смартфони на ОС Android пропонують користувачам більш плавне зображення завдяки 120 Гц.

За попередніми даними, ціна iPhone 16 Pro стартуватиме від 1099 доларів, а за версію Pro Max доведеться заплатити 1199 доларів. Варто зазначити, що анонсовані під час презентації ціни стосуються лише США, тому в Україні iPhone буде дешевшим. Проте точна інформація про вартість нових гаджетів стане відома лише після презентації, оскільки попередня ціна ґрунтується на припущеннях інсайдерів та витоках інформації.


Теги: Тим КукAirPodsApple WatchСмартфоныiPhoneApple

Дата і час 09 вересня 2024 г., 14:43     Переглядів Переглядів: 1706
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.785882