АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У Німеччині зґвалтували біженця з Ірану

Читать на русском
У Німеччині зґвалтували біженця з Ірану
У Німеччині зґвалтували біженця з Ірану

«Мене зґвалтували через мою критику іранського режиму», — розповів біженець з Ірану про насильство, якого він зазнав у Німеччині з боку шести чоловіків.

Про подію стало відомо у неділю, 8 вересня. 30-річний Амір Т. тимчасово жив у будівлі броварні в Ізерлоні (Північний Рейн-Вестфалія).

"Я був у цьому домі лише три дні; господар попросив мене допомогти з охороною металобрухту, що скупчився під час демонтажу броварні", — поділився своїми спогадами постраждалий.

У п’ятницю ввечері його відвідували друзі, які залишалися на ніч. Однак у суботу він залишився один, і до нього несподівано прийшли шестеро людей у масках.

"Вони забрали мій мобільний телефон і вимагали, щоб я видалив свій профіль в Instagram і всі публікації, які я зробив проти іранського режиму", — розповів Амір.

Коли він відмовився підкоритись, чоловіки спочатку побили його, а потім зв’язали руки та ноги кабельними стяжками. Протягом наступних півгодини злочинці ґвалтували його предметами і неодноразово завдавали ударів по голові та обличчю. Свідки почули його крики та викликали поліцію. Правоохоронні органи прибули якраз у той момент, коли лиходії поранили Аміра Т. ножем.

Чотирьох злочинців затримано, це громадяни Нідерландів та Данії з перським корінням, як і у жертви. Двоє їхніх спільників, які втікли, перебувають у розшуку. Як повідомляє Der Spiegel, чоловіки є прихильниками іранського режиму та прагнули принизити свою жертву. Зґвалтування вони знімали на камеру.

"У слідчих є відеозапис злочину, знайдений на одному з конфіскованих мобільних телефонів підозрюваного, який підтверджує свідчення жертви", — заявив представник прокуратури Хагена Міхаель Бургграф.


Теги: ЗгвалтуванняИзнасилованиеІранИранНімеччинаГерманиябеженцыБіженці

Дата і час 11 вересня 2024 г., 08:40     Переглядів Переглядів: 2036
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.722079