АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

План перемоги Зеленського: передбачає більше зброї, інвестиції та дозвіл на атаки по РФ

Читать на русском
План перемоги Зеленського: передбачає більше зброї, інвестиції та дозвіл на атаки по РФ
План перемоги Зеленського: передбачає більше зброї, інвестиції та дозвіл на атаки по РФ

У плані буде вказано необхідну кількість і типи озброєння, включно із ракетами великої дальності, які Україна запитує у США та Великої Британії для досягнення своєї перемоги, а також терміни їх поставки та передбачуваний вплив на хід бойових дій.

Програма перемоги України у війні проти Росії, запропонована президентом Володимиром Зеленським, міститиме детальний список військових ресурсів, критично важливих для здобуття перемоги над Росією, а також запит на дозвіл атакувати територію Росії з використанням ракет великої дальності. Про це повідомляє видання Kyodonews, з посиланням на українського чиновника.

Підкреслюється, що план, деталі якого були оприлюднені, акцентуватиме увагу на необхідності інвестицій для зміцнення внутрішнього потенціалу виробництва озброєння в Україні, і він буде представлений на саміті з президентом США Джо Байденом цього місяця.

За словами чиновника, з урахуванням затягування війни, що почалася у лютому 2022 року, Україна прагне взяти на себе ініціативу в мирних зусиллях, пропонуючи конкретні заходи тиску на Росію у військовій, економічній, політичній та дипломатичній сферах.

Очікується, що Зеленський відвідає Генеральну Асамблею ООН у Нью-Йорку наприкінці вересня і представить свій план перемоги Байдену та двом кандидатам на пост президента США 5 листопада, віцепрезидентці Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

На військовому фронті план міститиме вказівку щодо необхідної кількості та типів озброєння, включно із ракетами великої дальності, які Україна просить у США та Великої Британії для досягнення перемоги, а також терміни їх поставки та передбачуваний вплив на полі бою.

Щодо економічних заходів, план передбачатиме інвестиції союзників для розширення виробництва в Україні зброї, такої як безпілотники та ракети, водночас вимагатиме введення нових санкцій, щоб послабити здатність Росії продовжувати війну.

Серед політичних кроків у плані буде звернення щодо якнайшвидшого вступу України до НАТО.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗеленский

Дата і час 19 вересня 2024 г., 07:17     Переглядів Переглядів: 1552
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.341091