АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Беззбройних солдатів РФ відправляють рити окопи, виживає 50%, — офіцер

Читать на русском
Беззбройних солдатів РФ відправляють рити окопи, виживає 50%, — офіцер
Беззбройних солдатів РФ відправляють рити окопи, виживає 50%, — офіцер

За словами командира екіпажу БпЛА "Кара Небесна", в Росії одні з найпотужніших інженерних військ у світі, тому що у них є так звані солдати-раби, які протягом доби займаються риттям окопів.

Командир екіпажу БпЛА "Кара Небесна" бригади "Рубіж" Андрій Отченаш 22 вересня повідомив, що російське військове командування змушує солдат копати окопи на своїх позиціях (конкретна локація не уточнювалася) без зброї, а іноді навіть без бронежилетів, касок і іншої військової форми. Про це інформує Army Inform.

За словами українського військовослужбовця, російські солдати швидко копають якісні окопи, але виживає з них лише близько половини.

"У Росії одні з найсильніших інженерних військ у світі, на жаль. Це відбувається через те, що у них є, умовно, солдати-раби, як би це не звучало", — пояснив офіцер, додавши, що таких "солдатів-одноденок" використовують для створення укріплень.

Українські військові неодноразово помічали, що солдати Росії з повним набором будівельних інструментів — лопатами, кирками та іншим — працюють практично цілодобово, при цьому роблять це швидко та якісно. Повідомляється, що їм не видають зброю, і єдиний спосіб захистити себе — зариватися в землю глибше.

"У них немає озброєння, але вони продовжують копати, і вже через день-два-три можна помітити, що там дійсно виникають лінії окопів, які з’являються ніби нізвідки", — сказав Отченаш.

Він також додав, що, незважаючи на обстріли з боку українських сил, російські збройні сили "надсилають нове м’ясо, яке продовжує копати". І це виглядає як "зомбіленд", але, на жаль, досить ефективний, підкреслив боєць ЗСУ.


Теги: ЗСУВСУокупантиоккупантыВС РФНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаОтченаш Андрей

Дата і час 23 вересня 2024 г., 11:55     Переглядів Переглядів: 1606
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.093774