АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Хмельницькій області посилять перевірки МСЕК і розшук військовозобов’язаних

Читать на русскомRead in English
У Хмельницькій області посилять перевірки МСЕК і розшук військовозобов’язаних
У Хмельницькій області посилять перевірки МСЕК і розшук військовозобов’язаних

Таке рішення ухвалила Хмельницька ОВА на тлі корупційного скандалу за участю керівниці обласного центру МСЕК, яку викрили на незаконному збагаченні та підозрюють у підробці медичних документів.

У Хмельницькій області посилять розшук осіб, що ухиляються від мобілізації, та проведуть перевірку військово-лікарських комісій (ВЛК) і медико-соціальних експертних комісій (МСЕК). Відповідне рішення було ухвалено на нараді під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, повідомили в ОВА в четвер, 10 жовтня.

У заході брали участь представники адміністрації, керівництво Головного управління Національної поліції, Служби безпеки України та ТЦК та СП Хмельницької області.

Тюрін зазначив, що на початку року вже проводив кілька нарад, під час яких обговорювали належну організацію роботи ВЛК і МСЕК, роблячи акцент на недопущенні будь-яких порушень, у тому числі корупційних. За його словами, наразі в області тривають перевірки, спрямовані на виявлення порушників та притягнення їх до відповідальності.

Окремо було розглянуто питання розшуку осіб, які ухиляються від мобілізації. Керівникам районних військових адміністрацій (РВА) та громад було дано доручення посилити співпрацю з правоохоронними органами та активізувати роботу з оповіщення військовозобов’язаних.

"В умовах воєнного стану кожен з нас несе відповідальність за безпеку держави. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та забезпечити стабільність в області. Завдання кожного – сумлінно виконувати свої обов’язки та сприяти зміцненню обороноздатності країни", — зазначив Тюрін.


Теги: ВЛКвійськово-лікарняна комісія (ВЛК)ВВКТюрин СергейТЦКухилянтиуклонистыподделка документовпідробка документівХмельницкая областьХмельницька областьМСЕКМСЭК

Дата і час 11 жовтня 2024 г., 07:15     Переглядів Переглядів: 1963
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.092432