АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У боях за Україну загинув 21-річний захисник з Вінниччини

Читать на русском
У боях за Україну загинув 21-річний захисник з Вінниччини
У боях за Україну загинув 21-річний захисник з Вінниччини

Захищаючи Україну, загинув 21-річний воїн з Вінниччини Богдан Лисий. Свій останній бій молодий Герой прийняв 16 вересня у Бахмутському районі.

Рідні та близькі розповідають, що Богдан мав відкрите серце та щиру душу, попереду в нього ще було ціле життя. Трагічна новина надійшла з Тульчинської районної державної адміністрації.

 qhiddeidzxiqtuant

"Йому би ще жити, любити, кохати… Осиротіла ще одна сім’я. Ще одне молоде життя, обірване війною. Ми всі сумуємо та плачемо разом з Тульчинщиною, віддаючи на небо ще одного з наших синів – Лисого Богдана Леонідовича", – йдеться в повідомленні.

Богдан Лисий народився у 2003 році в селі Ярове Шпиківської громади.

"З самого дитинства він допомагав батькам, був добрим, привітним, вихованим, мав багато друзів і, як будь-яка молода людина, мріяв про майбутнє. Однак його мрії не судилося здійснитися. Російський окупант обірвав його молоде життя", – поділилися спогадами на малій батьківщині воїна.

Військову службу за контрактом солдат Богдан Лисий проходив на посаді стрільця стрілецького спеціалізованого батальйону.

"Деякий час наш Герой-Захисник вважався зниклим безвісти. Вірний військовій присязі, у бою за Україну проявивши стійкість і мужність, 16 вересня 2024 року загинув. Його життя обірвалося в районі населеного пункту Дружба Бахмутського району Донецької області. Важко підібрати слова втіхи, неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати близької людини. Відтепер мати назавжди одягне чорну хустину, адже її Богданчик більше ніколи не скаже їй "Мамо", не переступить поріг рідного дому, не обійме її і не привітає лагідним словом своїх рідних", – зазначили в Тульчинській районній державній адміністрації.

Рідні, близькі та односельці згадуватимуть Богдана як молодого хлопця з відкритим серцем та щирою душею, додали в Тульчинській РДА. Вони висловили щирі співчуття батькам Героя, його сестрам та всім, хто знав, любив і поважав юного і безмежно сильного духом захисника.


Теги: ПогибшиевоенныевійськовийНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 24 вересня 2024 г., 18:00     Переглядів Переглядів: 1717
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.10858