АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

ISW: Окупанти незначно просунулися в напрямках Торецька та Покровська

Читать на русском
ISW: Окупанти незначно просунулися в напрямках Торецька та Покровська
ISW: Окупанти незначно просунулися в напрямках Торецька та Покровська

Російська окупаційна армія продовжує наступ на різних ділянках фронту Донецької області. Нещодавно противнику вдалося дещо просунутися у бік Торецька та Покровська.

Окрім того, окупанти активно знищують логістичну інфраструктуру на сході України. Про це повідомляється в аналітиці Інституту вивчення війни.

На Торецькому напрямку війська Путіна просувалися вздовж вулиці Волі на північному заході Північного (на схід від Торецька). Геолокаційні кадри, опубліковані 24 вересня, демонструють, що російські війська ведуть бої вздовж вулиці Лісової у Торецьку на фоні інтенсивних бойових дій у міських районах.

Своєю чергою у Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що російські війська здійснили наземні атаки поблизу Торецька; на південь від Торецька біля Нью-Йорка та Нелипівки; а також на захід від Торецька у напрямку Щербинівки.

На Покровському напрямку ворогові також вдалося трохи просунутися на південний схід від районного центру. Геолокаційні кадри показують, що загарбники звільнили невелику територію на північ від Цукурино (на південний схід від Покровська та на південь від Селидово). Кремлівські пропагандисти заявляють, що російські війська просунулися далі на північ та схід від населеного пункту.

Також російські окупанти просунулися далі на південь від Селидово, на схід від Желанного Другого та поблизу Невельського та Українська. Кремлівська пропаганда стверджує, що російські війська захопили Миколаївку (на схід від Покровська та на захід від Гродівки) і готуються до подальших наступальних операцій на Мирноград (на схід від Покровська та на північний захід від Миколаївки).

Глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін зазначив, що російські окупанти зруйнували два з трьох мостів у Покровську. Також він підкреслив, що противник обстрілює дороги, що ведуть із міста.


Теги: ВС РФЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПокровскПокровськТорецькТорецк

Дата і час 26 вересня 2024 г., 15:31     Переглядів Переглядів: 1474
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.082967