АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Депутат Олег Синютка оформив маєток біля Львова на тещу

Читать на русском
Депутат Олег Синютка оформив маєток біля Львова на тещу
Депутат Олег Синютка оформив маєток біля Львова на тещу

Народний депутат від «Європейської солідарності», колишній голова Львівської ОДА Олег Синютка оформив маєток неподалік Львова на свою тещу. 

Цю інформацію повідомляє zaxid.net

Котеджне містечко преміумкласу «Панська гора» розташоване біля кільцевої дороги в Сокільниках, поруч із Львовом, та налічує 50 будинків площею від 230 до 327 кв. м. У ньому є школа, дитячий садок, магазини. Наразі всі будинки в цьому містечку продані. Середня ціна продажу на 2021-2022 рік становила близько однієї тисячі доларів за квадратний метр.

Один із будинків котеджного містечка оформлений на 80-річну тещу Олега Синютки – Ганну Степанівну Тимченко. За даними з Державного реєстру речових прав, їй належить будинок на вулиці Панська Гора загальною площею майже 275 кв. м, який має чотири кімнати та кілька терас і розташований на земельній ділянці площею 22 сотки. Земельна ділянка була оформлена на тещу політика влітку 2021 року, а право власності на сам будинок – у грудні 2022 року. Поруч розташована ще одна земельна ділянка площею 17 соток, оформлена на тещу. Вказана оціночна вартість землі становить 60 та 22 млн грн відповідно. Згідно з інформацією з відкритих джерел, ринкова вартість такого маєтку може перевищувати 300 тис. доларів.

 eiqeuiukiteant

Мешканці Сокільників повідомили, що в котеджному містечку проживає Олег Синютка з сім’єю, зокрема, його часто бачать під час покупок у місцевому супермаркеті АТБ. Сам нардеп проігнорував цю інформацію.

Синютка досі не задекларував маєток у Сокільниках. У його декларації за 2023 рік вказана квартира у Львові площею близько 175 кв. м, яка також оформлена на його тещу Ганну Тимченко. Крім того, на тещу записане паркомісце.

Згідно з декларацією, Олег Синютка не має нерухомості, а його дружина є співвласницею квартири (44,6 м2) і власницею торгового приміщення в Івано-Франківську. У Івано-Франківську Наталія Синютка також має право користування просторою приватною нерухомістю площею 165,8 м2, що записана на її батька Геннадія Тимченка.

Дружина нардепа є співвласницею ТзОВ «Івано-Франківськ Авто ЗАЗ-ДЕУ» та акціонеркою франківського ПАТ «Прайд-інвест».

54-річний Олег Синютка у 2014-2019 роках обіймав посаду голови ЛОДА, раніше працював першим заступником міського голови Львова. У 2019 році він був обраний народним депутатом від «Європейської солідарності», а також є головою обласного осередку партії. У 2020 році Олег Синютка балотувався на пост мера Львова, проте поступився Андрію Садовому.


Теги: Тимченко АннадепутатИмуществоСинютка ОлегНедвижимостьНерухомістьмайно

Дата і час 27 вересня 2024 г., 09:24     Переглядів Переглядів: 1695
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.365139