АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

В Норвегії пограбували резиденцію майбутнього короля

Читать на русском
В Норвегії пограбували резиденцію майбутнього короля
В Норвегії пограбували резиденцію майбутнього короля

Маєток Скаугум, який є офіційним домом майбутнього короля Норвегії Гокона та його дружини, кронпринцеси Метте-Маріт, став жертвою пограбування. Після масштабної вечірки, організованої пасинком спадкоємця престолу Маріусом, з резиденції королівської родини було вкрадено цінні речі.

Як повідомляє видання Se og Hør, 27-річний принц часто проводить розважальні заходи для своїх друзів, багато з яких мають кримінальне минуле. Згідно з інформацією, пограбування вчинила банда байкерів.

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї та до чого тут проблемний принц Маріус  qhiqqhiqhrikqant

У результаті пограбування з резиденції королівської сім’ї було викрадено срібні вироби, які мали особливу цінність для норвезьких монархів. Зловмисники намагалися продати коштовності через один з аукціонних будинків, проте незаконну торгівлю вдалося зупинити.

Як відомо, 27-річний пасинок Гокона досить часто організовує вечірки на території королівської резиденції, які отримали назву "фестивалі Скаугум". За інформацією з норвезького видання, на одному з останніх заходів були присутні друзі Маріуса, які раніше мали проблеми з законом, а цього разу, можливо, пограбували маєток.

Резиденцію майбутнього короля Норвегії пограбували: що вкрали в королівської сімʼї та до чого тут проблемний принц Маріус

Теги: пограбуванняОграблениеНорвегияНорвегія

Дата і час 27 вересня 2024 г., 15:00     Переглядів Переглядів: 1416
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.977791