АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

У Bloomberg оцінили наслідки перемир’я для України

Читать на русском
У Bloomberg оцінили наслідки перемир’я для України
У Bloomberg оцінили наслідки перемир’я для України

За нинішніх обставин перемир’я надасть впевненості Путіну, ослабить Україну та призведе до подальших військових дій. Заходу потрібен кращий план.

Про це повідомляє Bloomberg .

Як зазначається у матеріалі, подробиці "плану перемоги" українського президента Володимира Зеленського не були оприлюднені. Але Зеленський відкрито сказав, що лише сильна Україна може змусити президента Росії Володимира Путіна сісти за стіл переговорів.

"Він має рацію певною мірою. Поки Путін вірить, що може пережити західну підтримку України, його війна на виснаження триватиме. Питання в тому, як змінити його розрахунки", - йдеться у статті.

Автори матеріалу підкреслюють, що будь-яка розумна особа прагне припинити бойові дії. Близько мільйона людей уже вбито або поранено. Війна призвела до масового переміщення та масштабного руйнування майна та інфраструктури. Вона створила нову геополітичну нестабільність і зруйнувала економіку, яка є світовим постачальником товарів першої необхідності.

"Імпульс здатися - прийняти умови Путіна, зупинити різанину та запобігти подальшій ескалації - зрозумілий. Але чи можлива така угода взагалі?" - запитують редактори агентства.

Bloomberg вказує, що Путін час від часу вдавав, що зацікавлений у переговорах, але його цінова вимога - відмова України від своїх прав на чотири незаконно анексовані ним регіони, а також Крим, і відмова від надій на членство в НАТО - свідчить про його нещирість. Навпаки, вся економіка Росії була переорієнтована на підтримку війни, вона, як і раніше, купує зброю та технології у країн-ізгоїв, а оголошена мета Путіна залишається незмінною: Україна має стати васалом Росії.


Теги: ПеремириеЗеленскийПутінПутинНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 30 вересня 2024 г., 09:34     Переглядів Переглядів: 1977
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.569563