АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

На фронті загинув командир танкового взводу з Київщини

Читать на русском
На фронті загинув командир танкового взводу з Київщини
На фронті загинув командир танкового взводу з Київщини

На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий з Київської області, командир танкового взводу Михайло Мацелик. Життя мужнього захисника України обірвалося 29 вересня.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Вічна пам’ять і слава Герою!

"На фронті загинув молодий викладач Ірпінського фахового коледжу економіки та права Михайло Мацелик", – йдеться в повідомленні.

Захисник України народився та виріс в Ірпені. Як і його батьки, викладачі Державного податкового університету, хлопець присвятив своє життя науковій діяльності. Після здобуття вищої освіти він повернувся працювати в Ірпінський фаховий коледж економіки та права, який свого часу закінчив із відзнакою. Студентам викладав предмет "Захист України".

Йому назавжди буде 23: на фронті загинув викладач із Київщини, який став командиром танкового взводу. Фото eiqehiqquiqdkant

Наприкінці березня Михайла мобілізували. Після військового навчання його призначили командиром 3-го танкового взводу 3-ї роти танкового батальйону 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" НГУ. У війську Герой був лідером та прикладом для своїх побратимів. На жаль, 29 вересня безстрашний воїн загинув під час виконання бойового завдання в селі Макіївка на Луганщині.

"Герою назавжди 23 роки. Михайло був неймовірно світлою людиною, завжди готовою прийти на допомогу, навіть віддаючи останнє, завжди робив це з усмішкою на обличчі. Велика втрата для нашої освіти та всієї Ірпінської громади. Співчуття дружині Катерині, батькам, брату, сестрі, друзям та побратимам захисника", – додав Маркушин.


Теги: ВойнаВійнаПогибшиеУкраинские военнослужащиеУкраїнські військовіЗСУВСУ

Дата і час 01 жовтня 2024 г., 10:44     Переглядів Переглядів: 1742
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.196835