АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

У Франції обговорюють можливість відправки військ до України

Читать на русском
У Франції  обговорюють можливість відправки військ до України
У Франції обговорюють можливість відправки військ до України

Французький політик повідомив, що його уряд не змінював своєї позиції щодо відправки військ до України, йдеться про розміщення підрозділів французької армії для навчання українських військових.

Міністр Франції з європейських питань Бенжамін Хаддад зазначив, що його країна не виключає можливості відправки військ до України. Про це він сказав у інтерв’ю для німецького видання Berliner Zeitung.

Представник французького уряду підкреслив, що його країна не виключає такої ймовірності, і йдеться, зокрема, про розміщення військ для навчання українських підрозділів.

"Президент Макрон зазначив, що ми не можемо нічого виключати, і це все ще стосується, зокрема, навчальних місій", — сказав Хаддад.

На запитання журналістів, чи означає це, що "французька позиція залишається незмінною щодо розміщення сухопутних військ в Україні", міністр відповів: "Так".

В тексті інтерв’ю представники ЗМІ наголошували, що "відправка французьких сухопутних військ залишається серйозним варіантом для нього [Макрона]".

Хаддад також зазначив, що Франція "вірить, що Україна повинна бути здатна захищати себе", і що "єдина країна, яка обрала ескалацію після 24 лютого 2022 року, це Росія".

"Саме Росія вирішила закрити двері для дипломатії. Ось чому президент Макрон вважає, що ми повинні перестати встановлювати "червоні лінії" і покладатися на те, що ми називаємо стратегічною двозначністю", — заявив французький політик.


Теги: МакронМакрон ЕмануельМакрон ЭммануэльУкраїнаУкраинаФранціяФранцияБенджамин Хаддад

Дата і час 01 жовтня 2024 г., 16:00     Переглядів Переглядів: 1451
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.500167