АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Женя Галич розповів, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли за кордон

Читать на русском
Женя Галич розповів, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли за кордон
Женя Галич розповів, якого покарання хотів би для українців, котрі незаконно втекли за кордон

Фронтмен рок-гурту O.Torvald Женя Галич, який навесні 2022 року вступив до лав ЗСУ та брав участь у боях за Бахмут на Донеччині, висловився про чоловіків, які ховаються від армії та втекли за кордон всіма можливими незаконними способами. Він вважає, що таких людей слід карати, заборонивши їм повертатися додому.

Музикант уточнив у інтерв’ю "24 Каналу", що не має питань до тих, хто мав законні підстави виїхати за кордон, а тих, хто зробив це незаконно, називає злочинцями. Галич підкреслив, що суспільство повинно реагувати на випадки втечі від відповідальності.

 qhiqqhidriqzxant

"Я не суддя і не хочу робити жодних висновків. Якщо людина має законні підстави покинути країну й прийняла таке рішення, це її справа. Усі, хто порушує закон, є злочинцями. Ті, хто допомагає порушувати закон, також злочинці. З моральної точки зору важливо, щоб було куди повертатися," – поділився думками співак. – "Суспільство має реагувати на це".

Артист також озвучив покарання для втікачів: "Ті, хто приймає закони, повинні обмежити в’їзд в країну для осіб, які виїхали незаконно".

За його словами, багато чоловіків, які виїхали за кордон, планують повернутися в Україну після перемоги. Однак, на думку музиканта, це є низько.

"Сподіватися, що хлопці та дівчата, які тут залишаються, врятують Україну, а я потім повернуся красень сюди, на мою думку, це низько, аморально," – пояснив співак і додав, що якщо це дозволено з юридичної точки зору, то вони "звичайно зобов’язані" повернутися на Батьківщину.

Зокрема, Женя Галич вважає, що так званих втікачів можна "помилувати" лише за однієї умови – якщо вони щиро вибачаться.

"Я сприймав би можливість пробачення для кожного, якби людина покаялася, зрозуміла свої помилки й сказала: "Так, я лошара, реально. Так, я злякалася. Але тепер я готова всіляко сприяти нашій перемозі". Це дещо філософська тема. Якби підсумувати досить чітко, я підтримую ідею, щоб закон обмежував перетин кордону. Якщо виїхали за законом – питань немає. Якщо ж незаконно – закон має забороняти це," – поділився артист.


Теги: АртистыАртистиГалич ЖеняЗСУВСУНезаконное пересечение государственной границынелегальний перетин кордонувоенныевійськовий

Дата і час 01 жовтня 2024 г., 17:00     Переглядів Переглядів: 1808
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.622163