АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

У ЗСУ розповіли про "суїцидальні" атаки РФ на Покровському напрямку

Читать на русском
У ЗСУ розповіли про "суїцидальні" атаки РФ на Покровському напрямку
У ЗСУ розповіли про "суїцидальні" атаки РФ на Покровському напрямку

ЗС РФ мають перевагу в техніці, постійно поповнюють своїх військових та інші необхідні ресурси. Росіяни розуміють, що їхні втрати будуть величезними, але все ж таки йдуть в наступ та заходять у посадки.

Російські загарбники на Покровському напрямку не шкодують своїх військових, а під час штурму однієї посадки можуть без вагань "покласти" цілу роту. Про це в інтерв’ю УНІАН повідомив розвідник 1-го ОШБ "Да Вінчі" Віталій "Грива" Мамець.

Він зазначає, що його підрозділ намагається стабілізувати ситуацію, яка у цьому напрямку ускладнювалася останніми місяцями. Майже щодня окупанти проводять механізовані штурми.

"На нашій ділянці лінія зіткнення — це кілька лісосмуг. Хоча дерева ще зелені, вони повністю знищені, згорілі, вирубані. У "сірій зоні" немає жодного укриття, всюди вирви. Але є велике кладовище бронетехніки ворога, кілька десятків одиниць прямо на нашій ділянці. Ситуація тут надзвичайно складна. Нам необхідно здобувати перевагу", — зазначає розвідник.

Він додав, що окупанти мають перевагу у техніці, постійно поповнюють свої сили та інші необхідні ресурси. ЗС РФ розуміють, що їхні втрати будуть величезними, але незважаючи на це, продовжують штурми та входять у ці посадки.

"Бої з ними досить важкі. Десятки суїцидальних атак щодня. Вони готові за один день втратити рот у штурмі однієї посадки. Багато не повертається зі штурму, гине, і для них це вважається прийнятним", — розповідає Віталій Мамець.

За його словами, були випадки, коли в атаці брали участь до шести одиниць техніки РФ, і подібних штурмів могло бути декілька протягом дня.

"На жаль, вони непогано облаштовують свою бронетехніку, використовують РЕБи, обшивають "сараями" та сітками, що знижує ефективність роботи наших ударних дронів. Через це вони стають менш вразливими і моментами можуть наближати штурмову піхоту до наших позицій. Був випадок, коли ворог намагався штурмувати наші позиції на так званій Шишизі (радянський вантажний автомобіль ГАЗ-66). Але то, що вони готові використовувати навіть таку, абсолютно неброньовану техніку для штурмів, свідчить про повне знецінення життя їхніх військових та маніакальність дій командирів", — розповів розвідник.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаВС РФМамець ВіталійЗСУВСУ

Дата і час 02 жовтня 2024 г., 23:56     Переглядів Переглядів: 1569
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.453821