АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Зеленський зробив заяву про плани на осінь: "Готуємо максимальні результати"

Читать на русском
Зеленський зробив заяву про плани на осінь: "Готуємо максимальні результати"
Зеленський зробив заяву про плани на осінь: "Готуємо максимальні результати"

Україна робить кроки для протидії намірам російських окупантів, роблячи це таким чином, щоб забезпечити оптимальний захист, - заявив Володимир Зеленський.

Військове та політичне керівництво України працює над досягненням максимальних результатів для країни восени у всіх напрямках – від військового до дипломатичного. Про це у вечірньому відеозверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

Глава держави заслухав доповідь від керівника Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка. Вони обговорили посилення роботи Служби та отримання важливої розвідувальної інформації.

"В даний час ми готуємо максимальні результати для нашої держави на осінь у всіх напрямках та рівнях. Все необхідне для "Рамштейну" - військові, Офіс (президента - Головред), дипломати - все, що потрібно від України, щоб наші партнери краще розуміли наявні можливості, - все це буде забезпечено", - наголосив Зеленський.

За його словами, Україна націлена на руйнування планів противника та протидію діям російських окупантів.

"Ми готуємося до протидії, і саме так, як це буде найбільш корисно для захисту України та захисту життя наших громадян", - зазначив президент.

Зеленський також провів кілька бесід із головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сірським щодо складної ситуації на Донеччині. Президент висловив подяку кожній українській бойовій бригаді за їхню стійкість і мужність.

"Кожен тиждень, незважаючи ні на що, наші бійці завдають справді відчутних ударів окупантам, і це найголовніше - виснаження ворога та надання Україні можливості переконувати партнерів у необхідних кроках, які здатні принципово та стратегічно змінити військову обстановку", - наголосив він.

Президент наголосив на важливості міжнародної підтримки, особливо в частині постачання далекобійної зброї. Також глава держави закликав світ посилити тиск на Росію.

"І окремо я хочу подякувати кожному лідеру, всім друзям України за розуміння того, що тиску на Росію зараз недостатньо, і саме тому - тільки тому - російське керівництво не сприймає дипломатію всерйоз. Необхідні серйозніші заходи", - додав Зеленський.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗеленский

Дата і час 03 жовтня 2024 г., 00:18     Переглядів Переглядів: 1691
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.157289