АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У мережі пояснили, чому в "ДНР" спостерігається багато невдоволень щодо якості продовольства

Читать на русском
У мережі пояснили, чому в "ДНР" спостерігається багато невдоволень щодо якості продовольства
У мережі пояснили, чому в "ДНР" спостерігається багато невдоволень щодо якості продовольства

На окупованій Росією частині Донеччини кількість скарг від місцевих жителів на якість продуктів у супермаркетах перевищила допустимий поріг, і "владі" довелося провести перевірку торгових мереж.

Про це повідомляє телеграм-канал "Вільнодумець".

Згідно з інформацією пабліка, під час перевірки "народним контролем" було виявлено, що на полицях знаходиться протухле м’ясо, гнилі овочі, скисле молоко, пліснява і неприємний запах у відділах, де продається молочна продукція: "Багато продуктів із простроченим терміном придатності, але їх ніхто не прибирає. Холодильне обладнання зношене і не забезпечує необхідну температуру для зберігання продуктів, через що вони псуються. Усюди бруд і поширюється неприємний запах. Покупці прямо в магазині скаржаться на отруєння після вживання придбаних тут продуктів харчування".

Ресурс, посилаючись на джерела з Донецької "міськради", пояснює, чому ця проблема була винесена на суспільне обговорення: "Виявляється, в "ДНР" відбувається приватизація всіх торгових мереж. Усе має бути зосереджено в одних руках. Торгова мережа "Обжора" була обрана для публічного розгляду не випадково. З’ясувалося, що там усе погано, оскільки немає інвестора. І він одразу ж знайшовся серед близького оточення Пушиліна, який стане новим власником "Обжори" та інших торгових центрів. Майно, відібране у українців ще у 2014 році на користь "республіки", зараз активно переходить у власність російських окупантів. Шахти, металургійні та машинобудівні заводи, хімічна галузь, енергетика, земля та все інше вже в руках російських ділків".


Теги: продукти харчуванняПродукты питанияОккупацияокупаціяДНР

Дата і час 07 жовтня 2024 г., 21:24     Переглядів Переглядів: 1368
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.929191