АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Король Чарльз III, який хворий на рак, вирішив призупинити лікування

Читать на русском
Король Чарльз III, який хворий на рак, вирішив призупинити лікування
Король Чарльз III, який хворий на рак, вирішив призупинити лікування

Король Великої Британії Чарльз ІІІ вирішив тимчасово зупинити лікування від раку за погодженням з лікарями. Це обумовлено тим, що наступного тижня монарх має здійснити важливий королівський візит до Австралії.

Про це повідомляє Daily Mail. 75-річний Чарльз розпочне важливий офіційний візит, який стартує 18 жовтня, відвідавши Сідней і Канберру, а після цього відбудеться державний візит на Самоа в південній частині Тихого океану, де він візьме участь у саміті глав урядів країн Співдружності. Король відновить лікування, щойно повернеться до Англії.

Хворий на рак король Чарльз ІІІ вирішив припинити лікування: інсайдери в палаці назвали причину  eiqeeiqtxidtqant

У Його Величності було діагностовано невідому форму хвороби в лютому після операції на простаті, і з того часу він щотижня проходив курс лікування. Однак новина про те, що король збирається "призупинити" процедури заради відрядження, є позитивною з погляду його здоров’я, а також підкреслює його відданість обов’язку, що демонструється з моменту постановки діагнозу.

Хворий на рак король Чарльз ІІІ вирішив припинити лікування: інсайдери в палаці назвали причину

Король і його дружина, королева Камілла, мають дуже щільний графік – до десяти зустрічей на день під час королівського візиту – і лише один "вихідний" день для відпочинку. Інсайдери наголошують, що їхня програма була складена у тісній співпраці з лікарями та "враховує" його стан. Заходи були організовані таким чином, щоб "розставити пріоритети" в подальшому відновленні королівської особи.

Як завжди, разом з королем подорожуватиме лікар, що є стандартною практикою для глави держави. Очікувана поїздка має велике значення, оскільки це його перший візит до Королівства, главою держави якого є Чарльз, з моменту його сходження на трон, і його перша зустріч на вищому рівні як голови Співдружності. 

Дружина і радники закликали короля-трудоголіка зменшити темп, але джерела стверджують, що він відчуває себе "зарядженим" своєю діяльністю – і для нього було важливо психологічно дотримуватися свого звичного режиму у складний період.


Теги: онкологіяонкологияЧарльз IIIВеликобританіяВеликобритания

Дата і час 08 жовтня 2024 г., 14:08     Переглядів Переглядів: 1716
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.0828719999999999