АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Місто у США напередодні «урагану століття» перетворилося на пустелю

Читать на русском
Місто у США напередодні «урагану століття» перетворилося на пустелю
Місто у США напередодні «урагану століття» перетворилося на пустелю

Американці, які знаходилися в населеному пункті, з надією чекали до останнього, перш ніж завести свої автомобілі й поїхати.

Як повідомляє видання New York Post, у вівторок ввечері, 8 жовтня, район Кокроуч Бей у Раскіні (Флорида, США) став містом-привидом в очікуванні мегаурагану "Мілтон". Протягом останніх двох днів влада закликала місцевих мешканців терміново евакуюватися з небезпечної зони. Тим, кому нікуди йти, запропонували зупинитися в укріпленій середній школі, що знаходиться неподалік. Однак, велика частина людей вже виїхала.

Нещодавно цей регіон у Флориді зруйнував інший потужний ураган — "Хелен", викликавши масштабні паводки, які пошкодили багато будинків. Саме тому значна частина людей вже була готова виїхати у спокійніші частини країни.

Зазначається, що від стихії найбільше постраждала саме північно-західна частина Раскіну: майже у кожному будинку пошкоджено гіпсокартон та меблі. Власники зібрали та винесли на подвір’я пошкоджені особисті речі.

Американці, які знаходилися в населеному пункті, з надією чекали до останнього, перш ніж завести свої автомобілі й поїхати.

Нещодавно цей регіон у Флориді зруйнував інший потужний ураган — "Хелен"

"Залишатися занадто ризиковано. Думаю, кожен, хто мислить тверезо, скаже, що ти дурень, якщо станеш на шляху стихії", — говорить місцевий житель Пол Дельмоліно, який евакуювався разом зі своєю дружиною Лані.

Інша мешканка, яка назвалася Джудіт, розповіла, що дуже хвилюється за свій дім і сподівається, що його не розграбують мародери, поки вона перечікує біду у безпечнішому місці.

"Це може стати проблемою, коли всі покинуть місто", — каже вона.

Чиновники зазначають, що до обіду вівторка в укріплену від урагану місцеву середню школу прийшло небагато людей, але вони очікують значного збільшення кількості у середу.

Представник офісу шерифа округу Гіллсборо додав, що укриття відкрили за 48 годин до приходу стихії, але місцеві жителі переважно починають приходити за добу.

 eiddirqidetant


Теги: УраганЭвакуацияЕвакуаціяСШАураган Милтон

Дата і час 09 жовтня 2024 г., 17:18     Переглядів Переглядів: 1645
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.077614