АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Затримана коханка Гіві зізналась, що боялась помсти партизанів Донбасу

Читать на русском
Затримана коханка Гіві зізналась, що боялась помсти партизанів Донбасу
Затримана коханка Гіві зізналась, що боялась помсти партизанів Донбасу

На блокпосту ЗСУ у Авдіївці українські силовики затримали агента терористичної «ДНР». Вербувальниця бойовиків зізналась, що проходила навчання у таборі «Схід» де і познайомилась із терористом «Гіві» (Михайлом Толстих). Також вона розповіла військовим про свої найбільши страхи – помсту з боку партизанів Донбасу. Про це повідомив у Facebook координатор конструкторських груп українських БПЛА Алекс Нойт.

Новину передає «Преса України».

24-річна жінка заявила, що давно не займається розвідкою та організацією терористичних актів. За її словами, цю роботу вже давно не фінансують куратори окупантів. 

«Жінка 24 років, виконувала розвідку розташування і складу сил ЗСУ, вербування агентів, а також підготовку терористичних актів в мирних українських містах. Вона пройшла підготовку на базах угруповання «Схід» у командира з позивним «Лебідь». Для виконання цих завдань отримала певну кількість грошей, проте з часом фінансування припинилося». – повідомив Нойт.

Також військові розповіли одну цікаву деталь, яку їм відкрила затримана.  Жінка зізналась, що найбільше боїться помсти партизан Донбасу, адже вони останнім часом за нею слідкували. 

«Цікавий момент, затримана розповіла, як під час підготовки в таборі «Сходу», мала бурхливий роман з распиареным «героєм» Новоросії «Гіві» (М. Товстих), тому знає багато цікавих подробиць про цього персонажа», - резюмував Нойт.

Також у повідомленні Нойта сказано про те, що разом із коханкою «Гіві» силовикам вдалось затримати нинішнього співмешканця жінки та їх спільників. 

http://uapress.info/


Теги: ГивиВербовщикиДНР

Дата і час 21 січня 2016 г., 16:20     Переглядів Переглядів: 2863
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072292