АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 18°C
Харьков: 19°C
Днепр: 20°C
Одесса: 22°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 17°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 14°C
Ровно: 15°C

Суддя Печерського суду оголосила рішення по справі екс-нардепа Єфремова

Читати українською
Суддя Печерського суду оголосила рішення по справі екс-нардепа Єфремова
Суддя Печерського суду оголосила рішення по справі екс-нардепа Єфремова

Печерський суд Києва застосував до екс-нардепа Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і визначив заставу в розмірі 3,6 млн грн. Таке рішення оголосила суддя Олеся Батрин, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на УНН.

Згідно з рішенням, слідча суддя дійшла висновку про обґрунтованість підозри О. Єфремову. Вона підкреслила, що існують ризики приховування екс-нардепа від слідства і суду, він може виїхати за кордон. У зв’язку з цим слідча суддя застосувала запобіжний захід у вигляді утримання під вартою О.Єфремову до 14 квітня 2015 з визначенням застави 3,6 млн грн.

Таким чином у разі внесення застави за екс-нардепа О.Єфремов в сумі 3,6 млн грн, то він буде випущений з-під варти. У цьому випадку він не повинен змінювати місця проживання, а також з’являтися у слідчого або суду за першим викликом. Крім того, він повинен буде здати слідчим органам свої закордонні паспорти. Захист планує подати апеляцію на арешт з визначенням альтернативного заходу у вигляді застави на суммму 3,6 мільйона гривень колишньому народному депутату Олександру Єфремову.

Про це сьогодні розповів журналістам його адвокат Олександр Мельников. “ "Апеляцію, очевидно, будемо подавати", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде оскаржувати захист рішення Печерського райсуду про арешт Єфремова.

Джерело: http://www.ednist.info/


Теги: Ефремов

Дата и время 16 февраля 2015 г., 20:48     Просмотров Просмотров: 3496
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
1.061168