АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

ЗСУ мають успіхи на півдні від Бахмута, бійці знищили ворожий комплекс "Кредо-М1"

Читать на русском
ЗСУ мають успіхи на півдні від Бахмута, бійці знищили ворожий комплекс "Кредо-М1"
ЗСУ мають успіхи на півдні від Бахмута, бійці знищили ворожий комплекс "Кредо-М1"

Українські військові продовжують просування на півдні від Бахмута, закріплюються на досягнутих рубежах і знищують ворожі комплекси радіорозвідки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телемарафону.

"На південному фланзі ми надалі продовжуємо наступальну операцію, зокрема маємо успіхи поблизу Зайцевого, Кліщіївки, Одарівки та Іванівського", - йдеться у повідомленні.

За його словами, військові продовжують вибивати противника, під шквальним вогнем вони тримають оборону та закріплюються на досягнутих рубежах. Загалом ворог 580 разів відкривав вогонь по нашим захисникам на цьому напрямку, чотири рази використовував авіацію, відбулось 12 бойових зіткнень.

Втрати окупантів на Бахмутському напрямку

Євлаш повідомив, що військовим вдалося ліквідувати 141 окупанта, також дуже добре попрацювали контрбатарейні підрозділи.

"Нам вдалося знищити 10 гармат Д-30, також ще 3 гармати Д-20, 2 "Піони" 203 мм та 4 "Мсти-Б", - додав начальника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ.

За його словами, на цьому напрямку дивізіон артилерійських озброєнь був знищений, також військовим вдалося знищити багато різних спеціальних засобів радіоелектронної розвідки.

Мова йде про розвідувальний комплекс "Кредо-М1". Це спеціальна установка, яка в будь-яку пору року виявляє пересування техніки та людей, також було знищено комплекс спостереження "Муром-П" і електронний комплекс "Іронія". Її росіяни також використовують для коригування вогню та відстежування пересування наших військ на цьому напрямку.


Теги: фронтНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЕвлаш ИльяКредо-М1БахмутЗСУВСУ

Дата і час 26 вересня 2023 г., 21:19     Переглядів Переглядів: 2208
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.280542