АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

З’явилися нові подробиці взяття в полон командира батальйону "Алга"

Читать на русском
З’явилися нові подробиці взяття в полон командира батальйону "Алга"
З’явилися нові подробиці взяття в полон командира батальйону "Алга"

За словами командира 3 ОШБр Дмитра Кухарчука, російський майор із позивним "Шайтан" дав свідчення, з яких стало відомо про загибель командира 85 бригади ЗС РФ.

Командир 2-го штурмового батальйону 3 окремої штурмової бригади Збройних сил України Дмитро Кухарчук підтвердив, що командир батальйону Збройних сил Російської Федерації "Алга" із позивним "Шайтан" був узятий у полон . Про це військовослужбовець написав у своєму Telegram-каналі 10 жовтня.

"Ми говорили про три ліквідовані комбати 72 бригади ЗС РФ в Андріївці, по суті й не збрехали. "Ведмідь" та "Авангард" дійсно були задвохсочені, а "Шайтан" потрапив до нас у полон", - повідомив український захисник.

Як зазначає Дмитро Кухарчук, "Шайтан" розповів, що у липні у стрілецькому бою також було ліквідовано командира 85 бригади ЗС РФ.

"Нарешті мені хотілося б написати, що в РФ справи зовсім погані, якщо у них комбати і комбриги жмуряться від стрілкотні, але навіть у цій переможній замітці хочу нагадати вам, що ми воюємо з однією з найсильніших армій світу і кожна вдала операція дається нам не простою  ціною", - написав військовий.

Зазначимо, що командир батальйону "Алга" є героєм одного із російських пропагандистських роликів. На відео він каже, що в Україні ЗС РФ нібито "борються за праведну справу" і що їхні діди та прадіди "не добили це все".


Теги: оккупантыокупантивійськовополоненіВоеннопленныеНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКухарчук Дмитрий

Дата і час 11 жовтня 2023 г., 00:54     Переглядів Переглядів: 2726
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.390079