АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Сполучені штати передали Україні броньовики LAVR Titan-DS, призначені для активних бойових дій

Читать на русском
Сполучені штати передали Україні броньовики LAVR Titan-DS, призначені для активних бойових дій
Сполучені штати передали Україні броньовики LAVR Titan-DS, призначені для активних бойових дій

Україна отримала від США нову партію броневиків LAVR Titan-DS, які призначені для активних бойових дій. Військовослужбовці вже оцінили американські машини.

Координатор ВГО "Стоп корупції", військовий кореспондент та волонтер Роман Бочкала поділився знімками просторих бронемашин, які передали американські партнери. Вони були виготовлені на базі Ford F-550. Машини надійно закриті бронею Titan-DS, яка здатна витримати триразове влучення з гвинтівки M-16 з близької відстані десять метрів.

У LAVR Titan-DS передбачено все необхідне для успішного пересування на фронті. В одному такому авто одночасно може перебувати до восьми людей.

Наші захисники високо оцінили нову техніку. Десантники 81-ї ОАМБр відзначили їхню маневреність і бронезахист, який захищав бійців від уламків танкових снарядів і куль.

"Колеги військові журналісти, хто хоче особисто побачити ці автомобілі та зняти цікавий контент – пишіть у особисті", - закликав Бочкала.

Що відомо про броньовиків цієї моделі

ЗСУ широко використовують броньовики LAVR з кінця першого року повномасштабної війни. Їх відносять до багатозадачних мінностійких машин. Такі автомобілі підходять для зон активних бойових дій. Вони є високопрохідними, обладнані засобами вогневого ураження, мають інші опції.

Броня захищає від обстрілів зі зброї калібру 7,62 мм та 5,45 мм, а також від попадання уламків снарядів у ході артилерійського чи мінометного обстрілу.

Моделі LAVR Titan S являють собою автомобілі внутрішньої безпеки. Вони виготовлені на базі шасі Dodge Ram, Ford 550 і Toyota Land Cruiser 70. У машин міцне V-подібне протимінне днище.


Теги: Бочкала РоманВоенная техникавійськова технікаУкраїнаУкраинаСШАброневики LAVR Titan-DS

Дата і час 09 січня 2024 г., 22:08     Переглядів Переглядів: 2860
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.188345