АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Британська розвідка очікує на нову хвилю арештів у Міноборони Росії

Читать на русском
Британська розвідка очікує на нову хвилю арештів у Міноборони Росії
Британська розвідка очікує на нову хвилю арештів у Міноборони Росії

Арешти чиновників Міністерства оборони Росії найближчим часом триватимуть. Це пов’язано з тим, що у терористичному відомстві щільно вкоренилася корупція.

Примітно, що хвиля арештів сталася після звільнення глави міноборони РФ Сергія Шойгу. Про це у соцмережі Х повідомляє військова розвідка Великої Британії.

У британському відомстві зазначили, що лише кілька днів тому було затримано заступника начальника Генерального штабу РФ генерал-лейтенанта Вадима Шамаріна. Чиновника підозрюють в отриманні великого хабара.

До цього силовики затримали низку високопоставлених представників Міністерства оборони Росії. У корупції підозрюються заступник міністра оборони Тимур Іванов та голова управління кадрів міноборони Юрій Кузнєцов.

У британській розвідці підкреслили, що затриманий Шамарін очолював директорат комунікацій російського Міноборони з 2021 року, а один із його попередників на цій посаді Халіл Арсланов також був переслідуваний за корупцію. У відомстві зазначили, що корупція вкорінена в російському Міноборони, тому цілком імовірно, що там будуть подальші арешти.


Теги: Иванов ТимурШамарин ВадимШойгу СергейарештАрестМіноборони РФМинобороны РоссииБританська розвідкаБританская разведкаКорупціяКоррупция

Дата і час 25 травня 2024 г., 15:39     Переглядів Переглядів: 2156
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.320085