АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

В РНБО й ОП відреагували на ядерні погрози Путіна

Читать на русском
В РНБО й ОП відреагували на ядерні погрози Путіна
В РНБО й ОП відреагували на ядерні погрози Путіна

Російський лідер Володимир Путін вдається до ядерного шантажу як до інструменту залякування, оскільки у нього не залишилося інших способів впливу. Це просто кремлівська "страшилка". Про це заявили керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко, глава Офісу президента України Андрій Єрмак і радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Андрій Коваленко, керівник ЦПД при РНБО, стверджує, що ядерні погрози президента Росії Володимира Путіна свідчать про його страх перед українською зброєю. Він зазначив, що українська армія завдає ударів по стратегічних складах озброєння окупантів, що значно обмежує можливості Кремля продовжувати свою агресію і терор.

"Це страшилка від страху. Нічого більше", - додав він.

Коваленко також підкреслив, що за останніми подіями, пов’язаними з оновленням ядерної доктрини Путіна, повинні стояти успішні випробування міжконтинентальної ракети "Сармат". Однак, як іронічно зауважив експерт, "вона не змогла злетіти".

Андрій Єрмак, керівник Офісу президента України, своєю чергою заявив, що, окрім ядерного шантажу, в Росії немає інших методів.

"Жодних інших інструментів залякування світу. Ці інструменти не спрацюють", - зазначив він.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк акцентував увагу на тому, що Росія не знає, як зупинити те, що відбувається в цій війні. За його словами, це видно не тільки за результатами Курської операції, але й за далекобійними ударами українських військ по території РФ. Ці дії мають суттєвий вплив на соціальні настрої всередині Росії.

Подоляк додав, що Росія вже не може запропонувати нічого нового у війні, окрім того, що вже "на столі".

"А тримає вона там практично все, що у неї було. Традиційна пропаганда і традиційні погрози не працюють... Безумовно, Росія сьогодні намагається використати останній аргумент, аргумент боягузливих людей, що у них є ядерна зброя", - додав він.


Теги: ядерна зброяЯдерное оружиеРосіяРоссияПодоляк МихаилКоваленко АндрейПутінПутинОфис Президента УкраиныОфіс президента УкраїниРНБОСНБОЕрмак Андрей

Дата і час 26 вересня 2024 г., 10:13     Переглядів Переглядів: 1529
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.822713