АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Окупанти просунулися на українському виступі в Курській області, - ISW

Читать на русском
Окупанти просунулися на українському виступі в Курській області, - ISW
Окупанти просунулися на українському виступі в Курській області, - ISW

Російська терористична армія продовжує атакувати позиції ЗСУ у Курській області у спробі повернути території під свій контроль. Ворог наступав у Глушківському районі на захід від головного українського виступу у Курській області.

Путінська армія намагається просуватися у районі кількох населених пунктів. Про це йдеться в аналітиці Інституту вивчення війни.

Українські військовослужбовці продовжували наступ у Глушківському районі на захід від головного виступу в Курській області, у тому числі на південь від Глушкового в районі Нового Шляху та Веселого. Своєю чергою, росіяни також атакували в районі Нового Шляху, але підтверджених успіхів не було.

Кремлівські пропагандисти стверджували, що підрозділи російської 83-ї десантно-штурмової бригади просуваються в районі Веселого (на південь від Глушково), але аналітики ISW не виявили візуального підтвердження цих заяв. При цьому російські війська також наступають на південний схід від Глушково в районі Ведмежого.

В ISW зазначили, що російські війська нещодавно просунулися на головному українському виступі у Курській області. Геолокаційні кадри, опубліковані 6 жовтня, показують, що окупанти просунулися на схід від Крем’яного та на південний схід від Журавлів (обидва на схід від Коренево). Пропагандисти у РФ заявили, що загарбники просунулися в районі Плехово, але ISW не виявив візуального підтвердження цієї заяви.

Російські війська продовжили наступ на південний схід від Коренево в районі Дар’їно та Миколаєво-Дар’їно, а також у районі Любимівки та Плехово.

Окупанти просунулися на українському виступі на Курщині: в ISW оцінили перебіг боїв. Карта qhiqqhiqhrikqant

Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУВС РФКурская областьПрорив кордону в Курській областіКурська область

Дата і час 07 жовтня 2024 г., 08:42     Переглядів Переглядів: 1980
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.34909