АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Директорку інституту ґендерних досліджень звинуватили у мізогінії на адресу ведучої

Читать на русском
Директорку інституту ґендерних досліджень звинуватили у мізогінії на адресу ведучої
Директорку інституту ґендерних досліджень звинуватили у мізогінії на адресу ведучої

Директорку Київського інституту ґендерних досліджень Марфу Скорик звинуватили у мізогінії на адресу української ведучої ютюб-каналу Ukraїner Q.

На ютуб-каналі вийшло інтерв’ю з директором фонду “Повернись живим” Тарасом Чмутом, у ролі інтерв’юерки була ведуча каналу Юлія Тимошенко.

Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко опублікував це інтерв’ю на своїй сторінці у Фейсбуці. Відтак, у коментарях під його репостом директорка Київського інституту ґендерних досліджень Марфа Скорик написала:

“Для того, щоб працювати аналітиком, потрібно мати освіту. Інакше, буде генеруватися оте все, що ми чуємо в цьому сповненому безсилля інтерв’ю. Окремо доставляє красівуля зі своїми питаннячками, задані нєжним голосюлькою. Вона тут так до речі, як..”.

Користувачі соцмережі обурилися подібним мізогінними висловлюванням директорки інституту ґендерних досліджень на адресу ведучої та написали власну думку під її коментарем:

 eiqetidzxiqkuant

 

У відповідь на обурення суспільства її висловлюваннями Марфа Скорик написала:

“Окрім використання слова мізогінія в якості лайки, про ґендерні дослідження потрібно знати щось іще. А так, якщо цікаво – то користайтеся, цитуйте. А зводити жінок до ролі щебетливої пташульки – це не те, чого б ми хотіли, й точно не те, за що боролися отак важко і довго”.

Згодом на своїй сторінці у Фейсбуці Марфа Скорик відповіла на публікацію видання “Детектор медіа” про цей інцидент й написала:

“Моя маленька хвилинка слави. Негативної, щоправда, але вже байдуже. Оці системні профанації політики ґендерної рівності, які ми спостерігаємо останні три роки, оце засилля некомпетентних красівуль та жорсткий ейджизм у політичному, медійному та іншому представництві – вони мають дійти свого кінця. До дна вже близько”.


Теги: Логвиненко БогданКонфліктінтерв’юИнтервьюЧмут ТарастелеведущиетелеведучіТимошенко ЮліяТимошенко ЮлиясоцмережіСоцсетиСкорик Марфа

Дата і час 11 травня 2024 г., 00:41     Переглядів Переглядів: 2278
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072879