АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Forbes: Україна направила в Курську область свої «найкращі танки»

Читать на русском
Forbes: Україна направила в Курську область свої «найкращі танки»
Forbes: Україна направила в Курську область свої «найкращі танки»

Україна направила в Курську область свої «найкращі танки», тоді як українські міста на Донбасі стають дедалі вразливішими, повідомляє Forbes.

На відеозаписах з Росії, опублікованих у вихідні, були помічені шведські Strv 122 та німецькі Leopard 2A6. Це одні із найкращих машин в арсеналі України. У 2023 році Україна отримала всього 10 Strv 122 зі Швеції та 21 Leopard 2A6 з Німеччини та Португалії.

На відео один із цих танків буксирує пошкоджений Т-72, коли на ньому щось вибухає. Танк продовжує рух. Стверджується, що запис було зроблено у Курській області, проте точне місце не вказано.

Існують свідчення про те, що один із таких танків уже був втрачений у Курській області минулого місяця. На відео він горить після удару FPV.

Forbes висловлює сумніви, що Україна зможе отримати ще такі машини.

«Те, що українські командири готові ризикувати своїми останніми Strv 122 і Leopard 2A6 у Курську, підкреслює значущість, яку вони надають українському вторгненню в цю область. Спроби вторгнення виливаються українцям у вразливість міст (Донбасу - Ред.). На поточний момент це ціна, яку вони готові заплатити, щоб захопити й, як натякають, утримати невелику частину Росії», - резюмує видання.


Теги: ЗСУВСУКурская областьПрорив кордону в Курській областіКурська областьНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 03 жовтня 2024 г., 13:09     Переглядів Переглядів: 4184
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.789795